Thema boerderij

Bij ons op school zijn ze in de kleuterbouw aan het werk met het thema boerderij. Een heel leuk thema, als je het mij vraagt. Ik vind het dan bijna jammer dat ik niet werkzaam ben in de kleuterbouw 😉

Onlangs maakte ik van een aantal thema’s woordkaarten en daarvan had ik er al een paar gedeeld. Ook voor het thema ‘boerderij’ heb ik woordkaarten gemaakt, deze kan je hier onder downloaden.

Misschien had je al gezien dat ik bij de thema’s bijpassende stickers gemaakt heb, die vind je in de winkel. En omdat ik vorige week ineens een vette brainwave had kan je ook bijpassende kaarten voor Logica Primo – ik noem ze gewoon Pico Piccolo – downloaden, gratis.

Woordkaarten boerderij

Pico Piccolo Boerderij

Memory de boerderij

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *