Omruilen en retourneren

Retourneren vanuit Nederland en België
Ben je niet tevreden over de geleverde bestelling? Dat is geen enkel probleem! Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om je item naar ons terug te sturen.

Moet ik betalen voor mijn retourzending?
Ja. Voeg altijd het retourformulier toe aan je retour. Zonder gegevens kunnen we jouw retour niet verwerken.

Hoe retourneer ik mijn bestelling?
De items die je wilt retourneren voeg je samen met het retourformulier in de originele verpakking. Breng het pakket naar een verzendpartij naar keuze. Je bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren van je items. Vraag dus altijd om een bewijs (track & trace code).

Hoe ruil ik mijn bestelling om?
Het aanmelden van een omruiling dient binnen 14 dagen te geschieden, dit kan via de mail. Het artikel dient in de originele verpakking samen met het retourformulier verzonden te worden. Verzendkosten en aansprakelijkheid voor omruilingen per pakketdienst zijn voor eigen rekening. De retourneer kosten dienen zelf bij de pakketdienst te worden voldaan. Daarnaast dienen er nieuwe verzendkosten te worden overgemaakt naar ons op rekeningnummer: NL28KNAB 0501 1031 47 t.a.v. BijKris. Deze kosten bedragen € 6,75 voor pakketten binnen Nederland en € 13,- voor België. De kosten voor een brievenbuspakket binnen Nederland kost € 4,10.

Uiteraard dient de kleding of accessoire onbeschadigd en zonder tekenen van dragen te zijn, anders kunnen wij het item niet omruilen.

Adres voor retourneren en omruilingen
Naar het volgende adres kunnen retouren en omruilingen gestuurd worden:

BijKris
Tuinstraat 14
1271 BR HUIZEN

Een retourformulier kan je hier downloaden.